icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 164753
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
30 oktober 2020 13:24
1

En vikt i balans

Försöker verkligen att få till ett hållbart förhållande till vikten och vad jag äter. Jag vill inte att allt fokus ska gå till att "inte äta" saker utan istället tillåta mig att äta saker som är bra för mig. 

Jag vill också kunna tillåta mig att äta "onyttiga" saker i begränsad mängd och jag tycker nog att jag faktiskt lyckas ganska bra med det. Jag  blir väldigt sugen på snacks som chips och nötter då och då. Och numera kan jag begränsa mig till att bara ta lite. Ja, ganska lite i alla fall. Men det märks på vågen och det peppar mig till att inte fortsätta "unna mig" dag efter dag. 

Jag håller i med mina morgonpromenader, cyklar fortfarande lite och gör yoga då och då. Men visst skulle jag göra lite mer styrketräning också. Men det kommer. Jag är som jag sagt tidigare en periodare när det gäller träning så det är som det är. 

Hoppas att ni får en riktigt skön helg!

 

Gillar

Kommentarer

  • 30 okt 2020 18:55
    gittan52

    Det är fantastiskt hur bra du håller din vikt yes

    Trevlig helg till dig med!

Logga in för att skriva en kommentar.