icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 256976
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
5 juni 2020 11:23

En regnig fredag

Lagom till att jag kommit in i att det är sommarväder, börjar det regna. Som väl var hann jag ut tidigt i morse och tog in tvätt som jag hängt ut igår kväll. Men även om jag såg väderleksrapporten igår kväll hade jag förträngt att det skulle bli regn idag. 

Men det ser ut på prognosen som att det ska bli fint väder i nästa vecka igen. Det ser jag fram emot.

Jag har lite i förskott fått en cykel i födelsedagspresent. Jag har pratat länge om att jag ska börja cykla till jobbet men inte förrän nu tog jag tag i att skaffa en cykel.

d9b45fb4-5180-4ad4-96fb-7bd5616579ce.jpg

Så här ser cykeln ut. Jag bytte ut sadeln till en som passar min bak lite bättre och på bilden ligger den ovanpå den andra. Nu är den utbytt men jag behöver mer vaddering för att inte få ont i sittbenen och har idag beställt vaddering som jag ska sy fast i ett par cykelbyxor. Det kommer helt säkert att bli bra. 

Igår cyklade jag totalt 2.2 mil och det känns lite smått i kroppen. Idag får nog cykeln vila eftersom jag inte skaffat några regnbyxor än och det är inte kul att komma till jobbet dyngsur. Men så fort regnet slutar tänker jag cykla så mycket jag bara kan. 

Jag fortsätter att låta bli småätandet på kvällarna och jag håller mig bra inom mitt viktspann. Nu när jag kommer igång att cykla kommer jag antagligen kunna äta liter mer totalt sett men det får bli längre fram i så fall om jag märker att jag börjar gå ner igen. 

Som jag sagt tidigare så är jag mycket nöjd med hur vikten ligger nu och det är mest lite mer muskler jag hoppas få till. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.