icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 309773
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
11 September 2021 14:24

En bra vana

Nu har de sex veckorna med träning med Les Mills avslutats. På slutet blev det lite för många pass och jag blev lite överväldigad. Sista veckan var det 5 el. 6 pass och det är lite väl mycket för min smak.
Nu gör jag tre pass i veckan och resten promenader. Men de pass jag prövat på denna veckan är antingen för tråkiga eller så kör de i för högt tempo. 
Funderar på att gå tillbaka till sex-veckors schemat men bara göra 3 valfria pass av de som finns med där. 

31fba123-735a-4949-a5df-c8c3a2dbcdff.JPG
Jag känner mig starkare och trots att jag "slarvat" lite med maten håller jag mig ungefär på samma vikt.

Jag tror att för mig är träningen ett sätt att hålla vikten där "jag vill" att den ska vara. Jag kan äta vad som helst bara inte för ofta eller för mycket.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.