icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 167981
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
11 mars 2018 10:53
1

Drabbad trots hälsodryck

Fick visst med mig en rejäl förkylning från Sverige. Var på sy-läger förra helgen och det var några stycken som var förkylda och trots att jag hade med mig ingefärashot som jag drack både morgon och kväll blev jag drabbad. 

Först hade jag bara torrhosta/rethosta men nu har jag även blivit täppt i näsan. Jag som hade tänkt komma igång med regelbunden träning igen. Men jag får vänta några dagar och hoppas att det går över. 

Jag försöker vila så mycket jag har tålamod till. Även om jag vet att det är bra att ta det lugnt har jag svårt för just det. Jag vill hålla på med något hela tiden men samtidigt har jag inte lika mycket ork som vanligt. 

Ser fram mot veckovägningen i morgon. Känner mig lite svullen och det beror kanske på förkylningen. Eller så beror det på brist på träning. Men jag tror att jag ändå håller mig till min "vanliga" vikt, men det får morgondagen utvisa. 

Gillar

Kommentarer

  • 11 mar 2018 21:06

    Ja de där förkylningarna kryper sig på en utan att man märker det. Hoppas att det går över. smiley

Logga in för att skriva en kommentar.