icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 200664
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
28 november 2017 10:46
4

Disciplin och utan ursäkter

Nu har jag bara 3 hg kvar till målvikt och det känns så otroligt bra. Jag satte som mål att vara nere i målvikt sista november. Och kanske blir det så eller nästa vecka.

När jag fick nog av att slarva i mitten av september och den 25 september startade ett kickstartprogram kunde jag bara hoppas på att det skulle gå bra. Men bara att hoppas räcker ju inte. Jag har haft oväntad disciplin och inte accepterat några som helst ursäkter att inte följa mitt program och sedan fortsätta att äta mindre portioner, inte äta några jordnötter (mitt stora begär) och träna lite lagom mycket styrketräning och gå powerwalk ca 4 gånger i veckan. Det har verkligen gett resultat. Vi tog nyss några bilder som jag jämfört med bilder jag tog den 25 september.

0f48fb3e-f8d5-4d22-a7d9-68a4b77952b2.jpg

På förebilden drar jag in magen så mycket jag kan och ändå såg jag ut så. 8 kilo, två storlekar mindre och en mycket starkare kropp. Det här är ett bevis på att det faktiskt fungerar att gå ner i vikt trots att jag har fött fem barn och gått igenom klimakteriet. Nu klappar jag mig på axeln och fortsätter min nya livsstil. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 28 nov 2017 10:57
  Elka

  Bra jobbat! 🖒😃

 • 28 nov 2017 11:03
  Bella50

  Jötapetter 😲 vilken otrolig skillnad 👏👏 Detta var upplyftande nyheter.

  massor med grattis från mig. 💐🎁🥇🏆🌹✌️👏

 • 28 nov 2017 21:07
  paloma

  Grattis! Vilken skillnadyes

 • 29 nov 2017 07:30

  Grattis, nu blir jag ännu mer peppad. Tack🤗🤗

Logga in för att skriva en kommentar.