icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324378
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
11 mars 2019 11:03
1

Det går bra nu

Jag fortsätter att yoga i stort sett varje dag. När jag förflyttat mig från Frankrike till Sverige vilade jag från yogan och i helgen hade jag fullt hus och då fick det också vila men jag har snart gjort halva utmaningen 30 days of Yoga with Adriene.

Även om jag fortfarande är lite stelare än jag önskar märker jag skillnad och träningsvärken efter passen förflyttar sig beroende på vad övningarna går ut på och det känns bra att det gör nytta. Jag tror nog att jag kommer att börja om från början när jag är klar med en 30-dagarsomgång för att faktiskt känna att jag blivit mycket mer mjuk i kroppen. 

Gillar

Kommentarer

  • 11 mars 2019 12:23
    monosc

    Det låter toppen, ska hänga på i 30 dagar med början idag.

Logga in för att skriva en kommentar.