icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 256950
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
2 oktober 2017 10:51
3

Det funkade!

Nu har jag kört kickstart i en vecka och jag tog bilder, mått och vägde mig. Det har inte minskat mycket på måtten även om jag tycker att det känns. Men vikten var minus 1.9 kilo och det känns väldigt bra.

Jag har försökt gå ner lite hela sommaren men inte lyckats. Jag hade en vit månad, inte ett hekto ner. Jag började träna mer, ingen skillnad. Men nu när jag både tränat, minskat alkoholintaget och ätit efter kickstartschemat och varvat 5:2, 16:8, LCHF o LCLC verkar förbränningen äntligen tagit fart. 

Nu är det bara att fortsätta och hoppas att det ger mer resultat och att jag kan hålla i att träna och äta bra. 

Gillar

Kommentarer

 • 2 okt 2017 11:07
  aregnisw

  Lycka till och grattis till ditt minus yes

 • 2 okt 2017 11:26
  paloma

  Grattis!

  Vad skönt att det har lossnat ordentligt, ibland måste man chocka kroppen lite för att få igång förbränningen.

  Lycka till med vecka 2yes

 • 2 okt 2017 12:32
  Suskarl

  Grattis till ditt minus yes

Logga in för att skriva en kommentar.