icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 216244
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
17 juli 2018 09:47

Dags att ta nya tag

Saknar att träna varje eller varannan dag och ändå blilr det inte av. Försöker få in olika vanor och kanske är jag inte där än att jag bestämt mig för att vanan att träna måste få prioritet. 

Jag vet ju att jag mår bra av det men delvis på att jag skadade mitt högra knä i början av juni och att jag haft ont i min ena axel sedan jag snubblade och tog tag i ett räcke på något konstigt vis. Men nu får det vara nog. I morgon åker jag till Sverige igen och från torsdag ska jag åtminstone träna en kvart om dagen. Åtminstone, det får gärna blir mer, men jag har det som minimum. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.