icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 131651
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
15 december 2017 15:07

Dagens träningspass

Kom till mitt svenska hem igår och hjälp vad mycket snö det var. Mitt hem ligger mellan Jönköping och Borås och är ett riktigt köldhål och det brukar alltid vara mycket snö. 

98326001-5c9f-4543-8c06-0668a93a6aab.jpeg

Dagens träningspass fick bli att köra snöslungan för att kunna ta mig till och från hemmet utan allt för mycket besvär. Det är en granne som kör en vända på ladugårdsplan så att jag kan köra in bilen där tills jag hinner köra med snöslungan. Min aktivitetsklocka visade på att jag gjorde åt nästan 700 kcal på träningspasset. Inte illa alls. 

Som du kanske sett i mitt tidigare inlägg funderade jag över hur jag skulle "stoppa viktnedgången" nu när jag är nere i målvikten. Konstigt nog insåg jag igår att jag borde ändra min målvikt till 63 kg i stället för 64 eftersom jag kände mig väldigt nöjd när vågen visade på 62.9 igår morse. Nåja, precis som innan tänker jag inte göra något åt varken det ena eller andra förrän efter jul utan äta gott och kanske tom. äta lite som jag aldrig äter annars, dvs, frukt och godis. Vi får se.

Önskar dig en riktigt skön helg!

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.