icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214733
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
1 maj 2022 12:21
3

Dagen efter

Så är det dagen efter Valborgsmässoafton. 

Jag tillät mig att äta av allt som bjöds igår och såklart märks det på vågen idag. Men det viktiga är att inte fortsätta att äta allt utan välja tillfällen då det är okej. 

Idag går jag igenom en del lådor i en stor byrå som vi ska flytta ut i en bod. Får se om jag hinner ut en sväng i trädgården också. 

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

 • 1 maj 2022 13:33
  Liljane

  Jag rensar köksskåp, organiserar om. Även sovrumsskåpen ska få sig en omgång.

 • 1 maj 2022 20:27
  Tita

  Jag tog en (lång) promenad med gubben och två hundar och det var inte varmt....usch kall nordlig vind jagade hem oss efter 4 km men alltid något!!

  Bra att flytta på möbler inne elle ut då får vi nåt gjort! Det känns sååå tillfredsställande då det är klart!!

 • 1 maj 2022 23:37

  Jag har tagit några korta promenader, ätit sushi och pratat med dottern och softat. Inte gjort något i hemmet förutom tvättat 2 tvättar. Det var skönt. Ska diska lite innan sovdags. Imorgon börjar om med att försöka låta bli sötsaker. Svårt ibland. Men det går. En dag i taget. 

Logga in för att skriva en kommentar.