icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 309766
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
28 April 2022 18:06
1

Dag för dag

Fjärde dagen idag då jag tränat på morgonen. När jag bestämt mig så håller jag mig till det. 

Jag behöver bli starkare och rörligare och jag kan inte skjuta på det till "en annan dag". 

Jag har kanske tränat lite för lugnt för jag har inte så mycket träningsvärk. Men eftersom jag varit stel i axlar och nacke sedan mässan för några veckor sedan har jag inte kört på alltför hårt. På förmiddagen idag fick jag massage och det var fantastiskt. Det kändes direkt mycket bättre även om jag är lite stel än. 

Men som en del i min träning följer jag också ett program för att mjuka upp axlarna och förhoppningsvis blir jag mer rörlig även i axelpartiet. Jag har haft frozen shoulder i båda mina axlar och det har gjort att jag är lite stel. Men det blir bättre när jag gör punktinsatser. 

Hur går det då med maten?

Jo, jag äter inte mina triggers på kvällarna. Småäter inte på dagarna och vikten rör sig lite sakta neråt. 

I morgon är det vägning så då får vi se hur det går. 

Gillar

Kommentarer

  • 28 Apr 2022 21:57
    paloma

    Jag har också haft frozen shoulder i båda axlarna, det gäller att försöka behålla rörligheten i dom annars stelnar dom till.

    Jag väger mig också på fredagar.

    Lycka till imorgon🙂

Logga in för att skriva en kommentar.