icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 214683
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
27 september 2020 17:53
1

Balans

Just nu är min vikt i balans. Visst går det lite upp och ner men inte mer än något halvkilo upp eller ner. Den senaste tiden har jag haft väldigt mycket omkring mig. Med flera delar i företaget som ska växa och utvecklas och som tar upp stor del av tankarna plus att jag rör på mig en hel del, både i jobbet och på fritiden. Allt detta tillsammans verkar ha gjort att min vikt går lite neråt. Jag tror att jag ligger kanske ett kilo under vad jag gjorde för någon månad sedan. Visst skulle jag nu kunna kolla det men jag får lita på känslan. 

Jag har tillåtit mig att äta lite nötter och även chips den senaste tiden och det har gått bra. Nu vet jag att nötter, framför allt jordnötter triggar att jag vill äta mer och mer. Men jag har än så länge lyckats hålla det på en bra nivå. 

Jag tänker att min jämnvikt är här för att stanna och det är okej att tillåta sig att avvika lite ibland om det ska vara hållbart. Dessutom vet jag att jag skulle köra efter meny och registrera om vikten "skenar" iväg. Så jag oroar mig inte speciellt mycket. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 27 sep 2020 18:37
    gittan52

    Jag har en bit kvar att ligga så stabilt i vikten som du gör, månad efter månad. Men det är bra att vi har registreringen att ta till om det verkar gå åt helt fel håll smiley

Logga in för att skriva en kommentar.