icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 164535
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
4 maj 2020 15:19
2

Att hålla vikten...

...är inte helt enkelt. Sedan jag började handla, istället för mannen som är i riskzon, har jag tillåtit mig att handla diverse "godsaker" och mer kolhydrater har gjort att vikten börjat röra sig uppåt. Jag är fortfarande inom mitt viktspann, men jag vill verkligen inte börja gå upp igen. 

Så idag är en ny dag och vi börjar äta efter en lchf-meny och jag ska kanske även registrera vad jag äter här på MD. Jag vet att jag är bra på att inte avvika från en meny jag bestämt mig för och troligtvis hjälper avgiftningen till att jag går ner de kilon jag "råkat" gå upp. 

Jag ska nog också utöka min träning som varit lite dålig den senaste tiden. Jag ser till att börja med mina promenader igen och varför inte pröva på att cykla till jobbet? 

 

Gillar

Kommentarer

  • 4 maj 2020 22:13
    Bella50

    Lycka till nu 👏👏

  • 6 maj 2020 07:10

    Det går väldigt bra Bella50. Jag är förstås sugen mellan målen men småäter inte och rör på mig mer. En bra kombo och 1 kilo är borta redan. Lite till så är jag nöjd laugh

    Senast uppdaterad 6 maj 2020 07:11

Logga in för att skriva en kommentar.