icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324399
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
21 maj 2018 09:06

Att aldrig släppa taget

Något jag insett efter min viktnedgång i höstas är att jag aldrig kan släppa taget och tankarna på vad jag äter och tränar. Tidigare gånger när jag gått ner i vikt har jag varit så nöjd med att ha nått målet att jag sedan släppt taget och trott att jag alltid skulle hålla mig där. 

Men så enkelt är det ju inte och framför allt inte om en blivit lite äldre, typ över fyrtio eller över femtio som jag är. Kanske är det aldrig enkelt ens om en är ung men eftersom jag aldrig hade någon direkt viktökning innan jag var fyrtio vet jag inte det. 

Nu har jag varit lite slapp med träningen ett tag och försöker komma igång igen. Tänker att jag ska köra ett program som jag tränade efter i början av 2015 då jag var med i fitnessfighten. Då både jag gick ner i vikt och blev väldigt mycket starkare. 

Jag sparade ner programmet då och ska faktiskt sätta igång med dag 1 nu, alldeles strax. Ska bara... wink

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.