icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 167980
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
30 mars 2018 08:26
1

Att ändra sina vanor

Häromdagen fick jag tips om en bok som handlar om att förändra sina vanor. Eftersom den kostade runt 20 kr som Kindlebok köpte jag den för att kunna läsa på min resa. Sagt och gjort, igår när jag förflyttade mig från Provence till Sverige läste jag i stort sett halva boken. 

93249405-e64b-4fb1-abb2-7a7eec75a3ed.jpg

Boken som heter Better than before (länk till beskrivning av boken) handlar om hur man kan förändra sina vanor. Den förklarar hur vi skapar nya vanor trots våra olika personligheter. Det som fungerar för en person kanske inte alls fungerar för en annan. 

Jag är redo för förändring av tex. mina morgonvanor och i morse satte jag klockan på ringning och gjorde en förkortad Miracle Morning (länk till en förklaring på svenska om vad MM är) då jag mediterade, skrev morgonsidor och gjorde lite träning. Det känns fantastiskt att börja påsken på det här viset. 

/Efwa

På bokus hittade jag Better than before som e-bok för 20 kr. Kanske något för påskläsningen!

Gillar

Kommentarer

  • 30 mar 2018 08:55

    Tack för tipset och vad otroligt intressant! Jag ska köpa e-boken på Bokus. 

Logga in för att skriva en kommentar.