icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 309578
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
4 September 2019 17:09
1

Äter balanserat

Jag är så nöjd med att jag kommit in i något slags normalläge med maten. Jag äter tydligen lagom mycket, tränar lagom mycket och slarvar tillräckligt lite för att inte gå upp i vikt. Jag känner mig stark och nöjd med min kropp just nu. Visst har jag dragit på mig en förkylning men det har ju inte med vikten att göra. 

Jag tillåter mig ibland att äta kolhydrater, kolhydrater som i tex croissants, och trots det har jag inte blivit konstig i magen som jag kan bli och har inte heller gått upp i vikt som jag oftast gör om jag "slarvar". Men samtidigt rör jag mig extremt mycket nu med flyttpackning. Om en vecka går flyttlasset mot Sverige och förra veckan då jag var i Sverige kom ett flyttlass från mammas tidigare hem. Det har blivit många vändor till secondhand och till sortergården och snart ska vi välja ut det bästa av det bästa för att få plats med allt från tre hem så att det blir ett hem med lagom mycket saker. 

Men jag gissar att min aktivitet gör att jag kan äta lite annorlunda utan att gå upp och när allt lugnar sig ska jag se till att tex. registrera några dagar/veckor för att få ordning på allt.Jag tror nog att jag kommer att vila en del när allt lugnat sig och vi till slut bor på ETT ställe. 

Gillar

Kommentarer

  • 4 Sep 2019 19:27
    Monqi

    Va skönt att hitta jämvikt, få balans. Lycka till med flytt smiley

Logga in för att skriva en kommentar.