icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 319373
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
6 maj 2022 17:16
2

Äntligen fredag

Efter en vecka med många utmaningar tycker jag att det är skönt att det är fredag. 
Jag har vägdag på fredagar och efter valborg, första maj, kursdagar och middag hos en vän har det blivit en del avvikelser från vad jag tänker mig är bra för mig. 
Men eftersom jag ändå hållt igen när jag varit sugen mellan varven så är totalsumman bara 1 hg upp. Det är jag väldigt nöjd med. 
Nu är det bara att fortsätta att hålla igen på extra godsaker och se till att det inte ens finns hemma.
Men det är inte jag som handlar och jag är lite dubbel när jag säger till mannen att vi inte ska ha tex chips hemma men i nästa mening säger att jag är väldigt sugen på chips. Det är inte lätt för honom att veta hur jag vill ha det. 

Träningen går så där. Jag går mina promenader på morgonen men "glömmer" bort att göra styrketräning när jag kommer hem. Men det är som det är och i helgen ska jag försöka hinna med lite trädgårdsarbete och det är ju styrketräning av bästa slag. 

Hoppas att du får en fin helg och att du håller dig till den mat du bestämt dig för att äta. 

Gillar

Kommentarer

 • 6 maj 2022 18:12
  klaraelv

  Kanon bra att hålla vikten stabil under en hel massa 'stor'dagar, som oftast innehåller en massa att äta och att det mesta är mer eller mindre nyttigt för oss, men samtidigt så fruktansvärt gott.

  Jag har börjat kunna röra mig, så jag ska leta rätt på en våg, borde ju finnas en kan man tycka på avdelningen. Kanske lämpligt att kolla på lördagmorgon.

  Njut ute i trädgården i morgon, en väldigt bra och rolig träning.

 • 7 maj 2022 07:59
  Tita

  Det var riktigt bra jobbat bara sååå liiite upp är ett framsteg! Jag jublar varje gång jag klarat +-0 resultat under såna liknande veckor som du haft!! 

  Heja dig!

Logga in för att skriva en kommentar.