icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 236677
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
28 augusti 2022 17:10
4

Ännu en vecka är slut

Tiden flyger verkligen iväg. När vi kommit hem från Syfestivalen förra helgen var det mycket efterarbete och veckan har verkligen flugit iväg. Lägger vi till lite strömavbrott i olika omgångar då viktiga saker skulle fixats så la det till lite stress. Men nu är det mesta löst och jag laddar för en ny vecka och snart ännu en mässa. 

Jag håller mig precis under mitt vikttak, men efter flera månaders smärta av diskbråcket känns det inte så viktigt att gå ner just nu. Jag är bara tacksam att jag fungerar nästan normalt igen. 

Jag fortsätter med övningar jag fick av fysioterapeuten (nu fick jag till det rätt Seglar67 wink) och har helt slutat med både smärtstillande och muskelavslappnande. Visst är jag öm i ryggen och jag har fortfarande lite känselbortfall runt skulderbladen. Men med tanke på att känselbortfallet var runt hela kroppen, ena sidan ända ner till knät, så är det nästan borta nu. 

Jag ser att flera av er har haft mycket regn i helgen. Jag tömde 46 mm i morse och eftersom jordfelsbrytaren löst ut i vårt lilla hus förstår jag att det åskat i natt även om jag inte märkte något av det. 

Hoppas att du får en fin kommande vecka!

 

Gillar

Kommentarer

 • 28 aug 2022 17:37

  Hej

  Va skönt att känselbortfallet blivit så mycket bättre. Lät lite läskigt så skönt höra du mår bättre. Önskar dig en fin Söndag. 

 • 29 aug 2022 06:57
  Bella50

  Härligt att det går åt rätt håll. 

 • 29 aug 2022 15:15

  Skönt att du börjar repa dig från din besvär Efwa!

  Mässor är alltid mycket påfrestande med arbete innan, under och efter.

 • 1 sep 2022 17:44

  Tack alla för omtanken!

Logga in för att skriva en kommentar.