icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 278193
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
12 mars 2018 10:20
2

Än en gång

Efter lite funderande tog jag beslutet att bli plusmedlem och i och med det får jag större möjligheter att registrera mat även när jag är på vift. Kanske borde jag blivit "fullvärdig" medlem redan när jag började min viktresa men ekonomin tillät inte det då och som ni redan vet gick jag ner ändå.

Men eftersom det är efter viktnedgången som det verkliga arbetet börjar, om en vill stanna kvar samma vikt, har jag insett att jag skulle ta steget till plusmedlem. Jag skriver "än en gång" eftersom jag varit plusmedlem tidigare.

Idag ställde jag mig på vågen och upptäckte att jag gått ner lite till. Det känns väldigt bra eftersom jag känt mig svullen i helgen och trots att jag är dunderförkyld och slarvade lite med maten förra veckan, plus att vi åt ute i lördags. Det viktiga är vad jag äter till vardags och att jag väljer mina tillfällen tilll "utsvävningar".

Kanske kändes det lite extra läskigt med måndagsvägningen efter att ha sänkt målvikten. Det hade inte varit kul om jag gått upp efter det. Men det känns ganska stabilt just nu. Ska bara komma igång med träningen också när jag blivit frisk och jag gissar att jag behöver äta lite mer så att jag inte går ner istället för att hålla mig stabil. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 mar 2018 11:18
  Bella50

  Wow...grattis ✌️😄💐

 • 12 mar 2018 14:58
  paloma

  Det är bra att ha målvikten som riktlinje, därför har jag lagt mig några kg under.

  Så bra att du håller vikten så stadigt👍

Logga in för att skriva en kommentar.