icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 200557
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
5 maj 2019 12:56
2

33 000 steg

Jag håller i med träningen och igår var det utomhusträning hela dagen då jag och ena dottern grävde upp igenväxta land, skyfflade 2 ton jord och fick till två stora land att odla grönsaker och blommor på. 

Det var minst sagt styrketräning eftersom vi grävde upp och fraktade bort översta lagret med gräs i landet. Vi grävde för hand och körde lass efter lass med skottkärra ut i skogen. 

Min träningsklocka visade att jag gått 33000 steg när vi jobbade på mellan 09 och 17.30 med en kort paus för lunch. Det känns i dag och nu är det  bara att fortsätta att träna så att de otränade musklerna som just nu värker stabiliserar sig så att jag blir ännu starkare. 

Gillar

Kommentarer

  • 5 maj 2019 14:41

    Bra jobbat

  • 5 maj 2019 17:22
    Tita

    Häftigt!! Både stegen och jobbet det blir mycket nyttigt att äta till hösten!!

Logga in för att skriva en kommentar.