icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 324386
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
17 november 2017 15:30
2

16:8 - en ny livsstil

Sökte lite info om periodisk fasta idag och hittade Jonas Bergqvists hemsida med massor med bra info. Det jag hittade peppade mig verkligen att fortsätta att äta enligt 16:8 och i mitt fall LCHF. 

Läs artikeln om Periodisk och Terapeutisk fasta.

Gillar

Kommentarer

  • 17 november 2017 18:24

    Intressant artikel, dock tror jag inte att fasta passar mig även om jag är övertygad om hälsofördelarna. Jag är som Skalman med inbyggd mat och sovklocka...

  • 17 november 2017 18:58

    Konstigt nog går allt att ändra Medlem16. Hade du frågat mig för två månader sedan  om jag skulle kunna tänka mig att strunta i frukost hade jag sagt att det var helt omöjligt. Jag skulle varken ha velat eller trott att det var möjligt. Men tydligen går det att ändra allt. laugh

Logga in för att skriva en kommentar.