icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Efwas blogg

LCHF 200564
Jag kör 16:8 och LCHF och tränar styrketräning och yoga hemma och ger mig gärna ut på en powerwalk i omgivningarna.
Har ätit LCHF sedan 2007 men slarvade under början av 2017 och det märktes på både vikten och formen på kroppen. I september -17 fick jag nog och på två månader gick jag ner från 72.1 till min målvikt 64 kg. Efter det gick jag ner ytterligare lite och där vill jag stanna. Det är nu det börjar för att få den nya livsstilen att fungera.

Jag har bott drygt 10 år i södra Frankrike men i oktober 2019 flyttade vi tillbaka till Sverige. Nu ska jag se till att jag håller vikten även i mitt nya liv.
23 oktober 2017 11:31
1

-0,3

Egentligen vore väl det bästa att ha veckovägning på fredagar, då jag väger mindre än efter helgen. Eller så ser jag till att nå min målvikt på en måndag. Jag äter mer på helgen och har även druckit några glas vin men jag vill kunna leva ett vanligt liv även om jag äter mindre och bättre för att gå ner till den vikt jag önskar. Men visst vore det kul om vågen visade lite mer minskning än de 0.3 kg som den visade i morse. 

Men, men, jag är verkligen supernöjd över hur det gått de här fyra veckorna sedan jag startade min resa mot en lägre vikt och bättre mående. Jag har totalt gått ner 4.1 kg och det känns verkligen på kläderna. Jag har kunna plocka fram både några blusar och kjolar som tidigare suttit för tajt och det känns hur bra som helst. Jag syr alla mina kläder själv och jag inser att jag behöver sy några nya pennkjolar i mindre storlek att möta hösten i. Får se om jag kan få tid att rita av några mönster i veckan. 

Jag märker också att jag redan blivit starkare i framför allt överkroppen. Där jag kände att jag var extremt svag när jag började. Jag blir verkligen peppad av att märka resultat och att få blogga om det här på Matdagboken. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 23 okt 2017 12:31
    Lovis

    Allt minus är ju toppen, om än bara 3 hekto, eller hur? smiley

Logga in för att skriva en kommentar.