icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Effiebus blogg

LCHF 2873
Detta blir väl en sorts dagbok på något vis för att komma ihåg vad jag gjort och inte gjort.
15 april 2018 09:48
1

Kickstart dag 2 (sköna söndag)

God morgon,

Lördagen gick bra utan godis chips glass och pommes. Vi har barn varannan vecka och vi tar inte fredagsmyset och lördagsgodiset ifrån dem. Jag valde att tugga på lite salami och ost i TV-soffan under helgen och det fungerade bra. Hade lite sötsug sent igår kväll och när jag kontrollerade mitt blodsocker så låg det på 9 mmol/L och när det är lite högt så brukar jag bli sugen på sött. Orättvist men så är det. En bra signal till hjärnan att kontrollera hur mycket blodsocker jag har i blodbanan. 

Nåväl nu är det söndag som sagt och sambon jobbar fram till 14. Vi har skön sovmorgon jag barnen och hunden. Planen är en promenad före brunch med hunden och sedan gårdagens middag till lunch. Enligt kostschemat ska jag laga stekt sill idag men jag byter ut denna fisk mot regnbågslax jag har i frysen. Undra sa flundan vad barnen ska äta...tror inte stekt fisk är en favorit (inte min heller). 

Styrketräning står på schemat idag och det ser jag fram emot så det blir att göra övningarna enligt instruktion och därefter en skön promenad!

Ha en fin söndag det ska jag ha! 

Gillar

Kommentarer

  • 15 apr 2018 10:34

    Kämpa på! Hoppas att laxen blir god.

Logga in för att skriva en kommentar.