icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
1 mars 2014 21:35

Som tur är...jag i Spanien .. har jag inte så ont längre!

HEJ IGEN ! Oj vad det går undan med dagarna.. står nog och stampar på samma ställe..käns det som.. för utom min värk som har nästan gått bort.. sjukgymnasten tror inte på diskbrock, men man kan inte vara helt säker utan rönken... men det är mycket bättre om ej helt bra.. men det räckar jag inte med häller. Det som är bra är att jag får vara i värmen..eller trode jag..det är kalt i Spanien i dag..och rengn..men det hindra mig inte från att vara ute och gå i flera timmar för att se på sevärdheter.. Och så är det ny månad..vad bra med ny start..skall sätta lite del mål för denna månad..har inte fått ner dom på papper en nu. Åter kommer om det, men det har varigt trevligt att läsa om Era framsteg som motivations höjare! Tack till det, bra gjort Alla!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.