icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
13 augusti 2014 11:55
1

Jag gjorde det..gick 35 min

Kom  inte enda fram till sjön, men till dammen i alla fall ..och träffa kossorna i hagen. där brukar det gå hästar och jag skulle vilja prova att rida igen, bra mortion.. Men det var när jag var 18 år som jag blev avbockad av en häst och landa mitt på huvet och skadade nacken .. diskarna.. så jag har inte ridigt sedan däss. 

Kommer att krävas mycket mod att sitta upp igen, men jag har sätt en häst här alldeles intill där kvinna rider barbaka och bara håller i manen.. den gamla mären är så snäll så jag skulle vilja prova att rida på henne!

Så nu skall jag fråga, har tänkt på det i mist två år..så nu får det vara slut på alla mina fronte om att inte göra rätt för mig! 

Bra dag en så länge!

Gillar

Kommentarer

  • 13 aug 2014 12:04
    utter

    Go for it! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.