icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
17 mars 2014 11:49
1

Hemma igen! och målen satta!

Hej alla ! Det blev inte så mycket smal mat när jag kom till mina vänner, föragången var det mitt mål att känpa med vikten. Då var jag nere i 5 veckor September varmt och kund bada o simma massor. Det gick ju inte nu..men en del promenader i bergen blev det endå. Nu hemma och har bestämt att det skall bli mer gym o promenader ..4 kg lättare på 6 veckor.. låter rimligt på mig..så får jag bort lite av magen och överärmen ..kan jag tro.. borde ha bra övningar för gäddhänget.. får kolla det. Och mina nackövningar som jag fick hos sjukmynasten så klart. Mina inflation är mycket bättre sedan värmen i Spanien.. Men stickningaran o smärtan är kvar.. får se när jag får tid på sjukhuset, kan ju ta tid att få komma dit. Mycket motivation att börja om lite på mönster i vardagen här hemma så får hoppas det kommer att kännas bra med träning och mat intag. Ni här klara det ju så då borde jag med kunna ..med Er i ryggen så skall det gå. Käns ju skönt att ni fins och vet vad som behövs för att lyckas. Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

  • 17 mar 2014 13:23
    lenaek
    Du fixar det Pepp!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.