icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
6 februari 2014 21:25
3

Förstår inte det här..äter för lite..

Nu har jag lyckas lägga in två dagar mat..och båda dagarna så har jag ätigtför lite..måst kolla vidare.. på intälningarna.. kacn jag tro... Men jag känner mig för pösig mätt ..nu i kväll..och inte blev det något gym i dag häller...nej det blev en dans hemma med snabeldraken ..och nytortat golv.. lite vardags motion..alltig något. Långtar sol..det skulle hjäpla att komma över trösken ut på promenad.. jag vet med lig att lyckas jag ta en kvälls promenad på 10 minuter så blir det en lång promenad nästa dag. Men nya tag i morgon då..glöm denna !

Kommentarer

 • 6 feb 2014 21:43
  Krusmor
  Ja, nya tag imorgon. Vi människor bör inte hänga läpp i onödan. .. det tar alltför mycket energi och den energin behöver vi snarare till att sätta fokus på rätt sak i rätt tid. Pepp till dig :)
 • 6 feb 2014 21:57
  utter
  Pepp! :-)
 • 6 feb 2014 22:35
  Tack vänner det hjälpet! Skönt att inte vara så själv!

Logga in för att skriva en kommentar.