icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
13 oktober 2014 13:01

Det var ett tag sedan jag skrev!

Har  gått 7 km, 10 426 steg. så stålt över att det belv av. Fick drag hjälp av min syster. Var nog bra för oss båda att få umgås lite mer nu tiden innan jag flyttar närmre mitt barnbarn. Skall bo i en mindre samhäller mitt i centrum. Jag som bor på landet med vida utsigt åt alla hål, kommer att ha hyreshus runt om kring mig. Ingen egen backe att gå ut på.. lite gruvsamt måste jag säga. Men det positiva är ju att man kan ta kvälls promenader i lampskenat.. gillar ju att gå runt 19.00 tiden .. Men framför allt att det bara är en timmes bilresa till min lilla goklimp! kommer att kunna hälsa på ofta inte som nu en gång i månaden som max. 

Så nu är det typ tre månader rensning av bohag och stort foukus på min kropp. Måste ju orka med att leka med lillan !

Hälsnig till er alla känpar!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.