icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49112
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
20 juli 2019 19:17

Utflykt med goda vänner

Äntligen fick jag äta pannkakorna till frukost. Som jag längtat! wink

Idag har vi varit på utflykt till Bromölla och gått långpromenad på Stiby backe med goda vänner och deras fyrbentingar. En ganska sen lunch på fiskerian i Hörvik, den stekta sillen och abborren smakade ljuvligt. De andra åt med potatismos, det gjorde inte jag!

Efteråt åkte vi hem till en av de goda vännerna och fick tittat på krocksäker hundbur (de vi hade var ingen höjdare), den satt som en smäck! Wow vad bra det blev! laugh

Sedan åkte vi vidare till de andra goda vännerna för avslutningsfika. Jag fuskade idag, men det tyckte jag att jag var minsann värd. Har ändå gått 14 202 steg idag.

I morgon är det väg och mätdag, sedan är det dags för vecka 2 med lchf-strikt!

Ha en fortsatt trevlig helg!

/L

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.