icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49122
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
27 juli 2019 10:00

Unnade mig

Igår unnade jag mig en frukost bulle, grov sådan. Det var inget bra alls. Sura uppstötningar och i morse smakade det väldigt konstigt i munnen. Nej tack!

Annars unnade jag mig att beställa:

* Nespresso kaffekapslar

* Ny bikini

* Hårinpackning

----

Idag ska jag handla en ny fitbit då min gamla (billiga) dog igår.

----

Ikväll blir det till att grilla (hamburgare med coleslaw ((minus morötterna för mig) och god grönsallad). Vi ska hem till svågern och svägerskan. <3 Fenris och Kaos ska få springa fritt i större trädgård. Underbart!

Ha en skön lördag!

/L 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.