icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49108
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
17 juli 2019 08:57

Tredje dagen med lchf

Godmorgon!

Jag var inte alls lika trött när jag vaknade i morse som jag var igår. Bra!

Klarade mig förbi godis och bakverkshyllorna igår utan problem. Har till helgen hittat ett recept på chokladmuffins-lchf strikt som jag ska baka idag, samt lchf bröd. Vi ska träffa basenjivännerna och då ska vi lyxxa till det med muffins!  wink

Tänkte t.om gå ner till ICA-nära bara för att! Jag som är så bekväm i vanliga fall och gärna tar bilen. Nu ska jag njuta ljudbok och sol x2. Plus att jag får in mina dagliga steg. 13 324 igår, still counting idag. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.