icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49107
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
5 augusti 2019 09:16

Sista veckan med lchf-strikt

Efter en trevlig helg med SBS (Svenska basenjisällskapet) officiella hundutställning har jag idag vägt och mätt mig. Var lite nervös då helgen har innefattat lite fusk. En glass i fredags, lite meloner och kladdkaka i lördags, en god milkshake (den var godast) och ett meal från bk (det var ingen höjdare).

Har även ätit "bra saker", ägg och makrill, ostar, fläskfilè med paprika, rostbiff, kyckling, pannkakor med bär och grädde. 

Har inget sockersug alls!

----

Den 15/7 låg jag på 76 kg i vikten, 25,7 i BMI, ett midjemått på 106 cm och ett höftmått på 102 cm.

Idag, 5/8 ligger jag på 73 kg i vikten, 24,7 i BMI, ett midjemått på 101 cm och ett höftmått på 100 cm!

När kickstarten är över, så fortsätter vi. För så här bra i kroppen har vi aldrig mått! 

----

1806c5bf-083d-4a2e-94fe-ab4a58d37149.jpg

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.