icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49104
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
1 augusti 2019 11:41
2

Nej tack till ont i magen

Jag testade mitt "sockerfria" godis igår. Gott! Men efter ca 5 min efter att jag hade varit ute med hundarna fick jag så gräsligt ont i magen. Sambon sa likadant. Ajajaj! Som en magkatarrs onda ont. Nej tack!

Godiset är undangömt i ett skåp och kan bli där tills det är gammalt eller slängt. 

För mig är det lättare att bryta en vana genom att känna hur ont det gamla äta-sättet gör mig. Nästa gång jag är sugen är det enkelt att tänka; tänk på hur ont du fick sist! Och det är jag inte beredd på att återuppliva.

----

Idag ska det packas inför helgen, så fort sambon vaknat imorgon åker vi (han jobbar natt).

På min lista idag: utställningskoppel, hundarnas pass (vaccination), mat till oss och fyrbentingarna, kläder och mediciner. Tält, bur, stolar och vagn är redan inpackat i bilen. 

Mat ska fixas under morgondagen, frukost x2, middag x1 och lunch x2.

Ha en skön torsdag!

/L 

Kommentarer

  • 1 augusti 2019 11:54

    Bara undrar varför du inte kastar det på en gång, om du inte tänker äta upp det? Eller hade du tänkt spara det tills det möglar först? Vad är vitsen med det?

     

  • 1 augusti 2019 13:47

    Som en påminnelse. 😂😉

Logga in för att skriva en kommentar.