icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49103
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
7 augusti 2019 13:53
1

Nästa vecka

Menyn för nästa vecka är klar. Frukost, lunch och middag. Här fortsätter vi. 

Trots mina utsvävningar under helgen har jag inget sockersug, alls. Kan nästan bli lite äcklad av att se godis, likaså om jag går förbi ställen med mycket fastfood. Mår riktigt illa! 

Har ett par dagar kvar av min semester, nästa vecka är det dags igen. Avslutar dock veckan med att åka till Nässjö (bouppteckning och hälsa på syster och syskonbarn) och Ronneby nationella hundutställning.

Ha en bra onsdag!

/L 

Kommentarer

  • 7 augusti 2019 14:25
    gittan52

    Så skönt att en plan yes

    Jag har i alla fall matplaneringen klar tom fredag, alltid något wink

Logga in för att skriva en kommentar.