icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49102
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
30 juli 2019 09:40
2

Inte så jobbigt som jag trodde

Lchf-strikt har gått över förväntan! Förra gången mådde jag skit och gav upp efter 2 veckor medans sambon mådde jättebra.

Den här gången mår vi båda bra. Det har inte varit särskilt jobbigt (valde just därför semestern), har bytt ut någon frukost men annars ätit allt utom den stekta sillen.

Till helgen ska vi iväg på vår rasspecial (hundutställning för rasen basenji), vi ska grilla det vi ska ha till middag fredag kväll, jag ska göra pannkakor för frukost och ta med ägg och makrill, på lördagskvällen blir det kallskuret och sallad samt att jag ska unna mig kakan till kaffet. 

Har också 2 veckor på mig att lära mig att dricka kaffe utan mjölk. 

Ha en skön tisdag!

/L 

Gillar

Kommentarer

 • 30 juli 2019 11:41
  MagganD

  Varför måste du dricka svart kaffe? Ersätt mjölken med lite grädde, eller gör äggmjölk. laugh

  Härligt att det går så bra för er båda!

 • 30 juli 2019 14:05

  #MagganD, äggmjölk? 

   

  Mjölken är oftast slut på jobb. 😉

Logga in för att skriva en kommentar.