icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49113
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
26 juli 2019 08:30
1

Hjärnan glad av att röja

Igår blev äntligen klädkammaren röjd! Och då menar jag röjd. Jag har 5 tomma kartonger, 3 1/2 säck, 1 kartong elektriskt att åka med på Sysav idag! Nu blev hjärnan nöjd. 

Har jag stökigt omkring mig här hemma eller om jag vet att saker och ting bara samlas på hög blir min hjärna extremt rörig. Jag tror det har med min utmattning för 7 år sedan att göra. 

Badrumsskåpet blev också grymt bra! Det går inte att spara för att jag ev ska kunna använda det senare. Jag använder det inte senare... wink

----

Idag kom sambon hem med bullar från bageriet, "jag köpte musli och ngn grov glutenfri till dig". heart Till lunchen idag ska jag fuska lite, brieost och paprika och en glutenfri bulle.

----

Ha en skön fredag!

/L 

 

Gillar

Kommentarer

  • 26 juli 2019 11:58

    Jag håller med, man blir glad av att röja och få ordning på grejerna!

    Undrar hur mycket grejer som ligger och samlar damm "för att det är bra att ha senare" runt om i stugorna, men som aldrig ser dagens ljus igen? Jag tror det är ganska mycket jag.

     

Logga in för att skriva en kommentar.