icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 5997
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
15 juli 2019 08:44
1

Första semesterdagen på nya livet

Okej, då var jag här. Starten på det nya livet. För nu orkar jag inte se ut som jag är gravid längre. :( Orkar inte heller med att det är jobbigt att gå i trappor eller att det är jobbigt att bara resa mig från soffan. 
NU FÅR DET VARA NOG!

Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!

Gillar

Kommentarer

  • 15 jul 2019 15:16

    Roligt att du valde MD! 

    Skriv och berätta hur det går så peppar vi dig!

    Lycka till!!

Logga in för att skriva en kommentar.