icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49115
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
24 juli 2019 18:10

Finns här några gamers?

Måndagen avslutades bra! Var och besiktade bilen och fick höra "en sådan har jag aldrig besiktat förr". Och " wow vilken bil! En fröjd att titta på! Och snygg i färgen." Jo sa jag, man syns i orange bil. Han frågade "drar den mycket?" Nej det tycker jag inte sa jag.  Fullt godkänd blev den också! En "supersnygg bil, vad glad jag är som fick avsluta dagen med en sådan!" wink

En sådan här har vi! laugh

ad0dba6d-8a90-4426-a71d-2620196e509b.png

----

Tisdagen blev slappedag! Urskönt, gjorde inte mycket. Satt vid datorn och spelade GW2. Finns här några gamers?

----

Idag har jag röjt en garderob som har gnagt mig ett tag. Slängde skräp och dylikt på sysav. I morgon blir det nog badrumsskåpet, (spelar ingen roll att jag röjer där då och då, det är alltid fullt!)

Har äntligen fått Fenris tilldelning av Swedish Beauty Champion, SE UCH!

----

Imorgon ska jag hämta paket, 2 nya gympaskor, ett par för löpning och ett par för walking.

Ha en skön onsdag!

/L

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.