icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49120
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
26 augusti 2019 08:28
2

Det trodde jag nog inte

Det kunde jag aldrig ana när jag började med MD att jag 1 1/2 månad senare skulle ha tappat 7 cm! i midjan, ha en viktförändring på -5,2 kg! och ett BMI som inte är övervikt! Och detta trots lite fusk... wink

Nu väntar jag på att zumban ska sätta igång också. 

Wow vad jag är nöjd med mig själv! laugh

Ha en fantastisk måndag!

/D

Gillar

Kommentarer

  • 26 augusti 2019 08:45
    gittan52

    Vilken härlig känsla, grattis!

  • 26 augusti 2019 18:53
    MagganD

    Åh, vad härligt! yeslaugh

Logga in för att skriva en kommentar.