icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49121
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
13 augusti 2019 18:53
1

Andra dagen på jobb

Andra dagen på jobb och jag hamnade på minus! Har inte varit på minus en enda gång under mina fyra strikta veckor. Fika bjuds det ju på innan skolstart på torsdag. Plusset är väl att jag inte är så "hagalen" som i våras. Då åt jag både en och två chokladbollar, ibland tre. Idag räckte det med en.

Tanken är inte att vi ska vara superstrikta längre, jag tror inte på att bara äta strikt är bra för kroppen i längden. Men minuset idag fick mig att tänka till, vilket är jättebra!

Nya tag imorgon och snart är allt som vanligt på jobb igen och då är allt lättare. Jag har tom bett om att få det sockerfria alternativet när det är fikadags.

/D 

Gillar

Kommentarer

  • 14 augusti 2019 08:47
    Tita

    Håll iiiii nu och släpp inte efter!!

Logga in för att skriva en kommentar.