icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Dixxas blogg

LCHF 76 kg 66 kg 49111
Starten på mitt nya liv börjar idag, 2019-07-15, på min första semesterdag!
NU FÅR DET VARA NOG! med att inte orka gå i trappor, med att inte vara energilös, med att inte vara helt slut, samt med att få bort mitt sockersug!

Kickstarten gick över förväntan med att vara LCHF-strikt! Vi fortsätter, jag har fortfarande en del cm runt magen som ska bort. Blir lättare när zumban sätter igång till höst, har tänkt mig att träna 3 ggr/vecka. Rodd x2 med zumba.

MD hjälper verkligen till, skönt att bli medveten om vad man äter och hur man ska äta.
11 september 2019 18:57

Allt var lättare på semestern...

Allt var lättare när jag hade semester!

För många frestelser och jag har svårt att stå emot. Kan nog bero på att det är extremt stressigt på jobb just nu. Har en kollega som är/har gått in i väggen. Svårt att få henne att förstå. Känner mig som en "tjallare" när jag pratar med chefen, om henne/för hennes skull...För hon får inte in det.

Jag vet ju, jag har själv varit däri. Jag vet hur svårt det är att acceptera. 

----

Imorgon börjar zumban, ÄNTLIGEN! Nu ska det väl bli ordning på det igen, har gått upp 1 kg och 1 cm runt midjan... no Kanske kan jag börja löpträna igen (finns inget bättre).

Ha en skön onsdag!

/D 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.