icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Dhiminys blogg

95,9 kg 75 kg 14170
Före detta chokladnarkoman som nu kör LCHF all the way!


Bor med man och katt i ett hus som genomgår full renovering (gratismotion!), jobbar under veckorna, försöker hinna med att träffa vänner..

och balanserar in en vettig kost i detta virrvarr! 

Skriver av mig i bloggen om min resa, hinder på vägen, men mest av allt framgångar.. varje dag i rätt riktning är en framgång, och jag är fast besluten om att låta framgångarna ta störst fokus! 
11 januari 2017 22:48
1

En dag i taget

Har varit frånvarande här ett tag igen, livet sker helt enkelt.. frown

Hösten blev en en berg- och dalbana och jag började se kosthållningen som en belastning snarare än min krycka. Borde hållt fasta på rutiner men tröstade mig med onyttigheter och unnade mig stillasittande framför dumburken. Har ingen aning om hur mycket jag gått upp, men skulle tro ca 7-8kg, vill inte väga mig heller än. Har ett par byxor som satt perfekt innan svackan, kommer väga mig när de sitter bra igen..

Men det känns skönt att veta att det inte behövs så lång tid för att börja må bättre, fysiskt i alla fall. Psykiskt håller det ju i sig lite längre med sötsug och kolhydratssug. Men sömnen börjar bli bättre, hyn likaså, och framförallt kan jag ha byxorna knäppta hela vägen upp redan utan att få magont..! wink

Har dessutom utmanat mig själv med att leta nya recept och försöka vara mer äventyrlig. Jag har försökt att lyxa till det med maten förut, men det höll inte i sig i vardagen. Det är tryggt och enkelt med blomkålsmos och en köttbit.. men usch så tråkigt det blir i längden!

Så minst ett nytt recept i veckan, det är planen. Sen vet jag att jag behöver vara inne här oftare, blir så inspirerad av att läsa om andras erfarenheter och tips och mår bra av att skriva av mig själv en stund. Kommer nog inte skriva varje dag dock, har en klassisk dagbok för det istället laugh

 

Gillar

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.