icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Coolinks blogg

77,9 kg 58 kg 15776
7 januari 2019 18:11
3

Riktigt peppad inför denna viktresa

Ännu en dag har snart passerat och imorgon har det gått en vecka sedan jag påbörjade min lchf-resa. Imorgon ska jag även väga mig för första gånegen på denna veckan för att se om det gör något resultat? Det känns ju som sagt att min mage är mindre svullen och idag på jobbet fick jag en kommentar från en manlig kollega att jag ser lite tunnare ut. Alltid något ju. Så förstå att jag är peppad inför imorgon för att se svart på vitt om det blivit någon skillnad.

Kosten har annars gått relaivt bra Har inte kännt något sug på annat än det jag får äta (läs fet mat) så det är ju toppen. Annars är jag inne i den veckan innan mensen ska komma som jag alltid vill ha choklad. Men inte denna gången. Nu längtar jag efter ägg och bacon frukost och dagens middag var 5 skivor stekt kasler. Riktigt gott! Gårdagens miss var att jag åt rester från en gryta vi hade hemma med räkor och kål. Alla ingridienser var ju för lchf men fördelningen slutade med att jag under gårdagen kom upp på 30g kolhydrater. Jag som brukar ligga på max 20g annars. Det hela resulterade i att jag fick ont i magen på kvällen. Sen när jag la in all mat i appen Lifesum så insåg jag att det måste bero på kolhydraterna. Jag tänker samtidigt att det nog inte var så farligt för dieten med ett mindre avstamp och jag är i en lärorik fas nu då hela den här lchf världen är ny för mig. Samtidigt är det gott och kul att hita nya maträtter. Hittade en lchf-app igår med massor av recept. Så kul att testa när jag hinner i veckan. Annars är det enklare måltider här hemma som gäller.

Pga mensen så svullnar mina bröst upp också vilket jag känner att de gjort även denna gången. Så trots att jag är spänd på morgondagens invägning så är jag ännu mer taggad inför nästa vecka då alla mina "innan mensen svullnader" har gått ner. En annan sak som ska bli kul att se i framtiden när jag gått på lchf ett tag är om dessa "innan mensen symptom" blir mindre. Hoppas på det. Har läst det på andra forum att vissa saker kan försvinna.

Snart är det dags för träning. Tänkte försöka träna lite rumpa och ben på gymmet idag. Jag känner att jag är sugen på att komma igång med träningen nu.

Gillar

Kommentarer

 • 7 jan 2019 22:36
  paloma

  Hoppas det går bra på vågen imorgon👍

 • 9 jan 2019 19:51

  Det gick bra. -1,7 kg på en vecka så jag är nöjd. Har inga jätteförväntningar på att droppa massor varje vecka. Det får ta sin tid :)

 • 9 jan 2019 20:05
  paloma

  Det var väl jättebra, ca 1/2 kg i veckan är lagom. Det går alltid snabbast i början🙂

Logga in för att skriva en kommentar.