icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Coolinks blogg

77.9 kg 58 kg 18798
17 January 2019 22:48
2

Nu går det inte lika lätt

Denna veckan har varit en jobbig vecka gällande kost och energi. Jag känner att jag konstant är hungrig trots att jag tycker jag äter mycket fett i lchf kosten. Jag har inte samma energi om dagarna som jag hade förra veckan. Likaså känner jag en mindre dipp på eftermiddagen på jobbet när hungern faller på. 

 

Jag har funderat lite över det och kommit fram till att jag kanske borde ha koll på vart kalorierna kommer ifrån? Om jag eventuellt får i mig för mycket kolhydrater för tillfället? Just nu känns det heller inte att jag går ner i vikt. Jag har inte vägt mig då jag håller mig till tisdagar. Men iblad har man en känsla i kroppen bara. Men det positiva i det hela är att ytterligare en kollega tyckte jag såg smalare ut. 

Kommentarer

  • 18 Jan 2019 09:26

    Hade du registrerat i Matdagboken eller följt en kickstart hade det gått att svara på din fråga. Prova gärna en kickstart i 4 veckor så ska du se det händer något. Lycka till och pepp! 👍🏼😊

  • 18 Jan 2019 09:32

    Jag kan testa registrera här i matdagboken istället. Att följa en kickstartsdiet är inte riktigt min grej då jag vill ha friheten att välja lite själv samt att jag har ett socialt liv där jag äter en del ute. :) 

Logga in för att skriva en kommentar.