icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Coolinks blogg

77,9 kg 58 kg 15782
15 januari 2019 17:02
3

Nästan 4 kg på två veckor!

Imorse var det dags att väga sig igen. Jag var så nervös över invägningen så jag hade svårt att somna. Jag till och med drömde att jag hann äta frukost innan min vägning så att jag förstörde invägningen och skulle få vänta ytterligare en vecka. Det hade varit jobbigt för jag har verkligen varit spänd på att få se denna veckas resultat. När jag ställde mig på vågen visade den 74.0. Det innebär att jag har gått ner 2,2 kg på en vecka! Alltså är det ens möjligt? Jag har ju tränat men jag har också ätit. Mycket mat. Fet mat men även druckit alkohol. Varav lite sockrigare drikar i helgen. Totalt har jag alltså gått ner 3,9 kg på 2 veckor. Detta ska jag fira med att ta i ordentligt på träningspasset ikväll då LCHF och träning verkligen ger resultat. 

 

Fortsätter det såhär så kommer jag nå min målvikt snabbare än jag förväntat mig. Men jag är också realistisk. Jag förstår att det brukar gå snabbare ibörjan för att sedan kanske stanna av lite. Men detta känns verkligen som en kickstart! 

Gillar

Kommentarer

 • 15 jan 2019 17:26

  Vilket bra resultat! Pepp, pepp! 

 • 15 jan 2019 18:09

  Snyggt!! laughyes

 • 15 jan 2019 20:46
  paloma

  Grattis, vilket bra resultat på två veckor👍

Logga in för att skriva en kommentar.