icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Coolinks blogg

77,9 kg 58 kg 15781
8 januari 2019 14:06
3

En vecka och -1,7 g på vågen

Idag var det äntligen dags att väga sig efter en vecka på lchf kost. Vågen landade på 76,2 vilket blir -1,7 kg denna vecka. Vilket är helt ok. Jag hade väll inga jättestora förväntningar heller då jag snart ska ha min mens så jag samlar väska just nu med vilket jag alltid gör precis innan. Jag är mer spänd på nästa veckas resultat eftersom jag även ska komma igång med träningen nu också. Samtidigt får man inte glömma att om man går ner ca 1 kg varje vecka fram till sommaren så har man en killerbody tills dess. Haha :)

I övrigt ska jag försöka vara mer strikt med kolhydraterna och ikväll är det ett bodypump pass på gymmet som gäller! Nu kör vi!

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 8 jan 2019 21:05

    Härligt, bra jobbat. Gick passet bra på gymmet?

  • 9 jan 2019 12:54

    tack!, Ja passet gick bättre än jag trodde eftersom jag inte har tränat regelbundet på länge. Det ar tungt att ta sig igenm det men jag känner att styrkan samt uthålligheten sitter där. Jag älskar kombinationen av Lchf kost och träning.

  • 9 jan 2019 13:35

    Gött

Logga in för att skriva en kommentar.