icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
29 september 2014 08:44
2

Vill du vara med i en Hälsa- och livsstilscirkel?!

Hej allihopa! 

Det finns ett intresse och behov bland några jag känner utanför matdagboken att vara med i någon form av stödgrupp för att lättare kunna nå mål inom livsstilsförändring, hälsa, träning och viktnedgång.

Så jag startar en grupp online. Den kommer vara kostnadsfri för alla som deltar, dock max 9 deltagare. Man blir coachad på det som är mest aktuellt för en själv och tema för gruppen är hälsa och livsstil. Upplägget gör att man både bidrar och lär sig av dom andra. Såklart är det full sekretess.

Gruppen kommer köra varannan vecka på söndagar kl. 18:00 - 21:00 med start den 19 oktober.

Meddela mig om du vill vara med. :)

 

Tekniska krav

 1. Google+ konto.
 2. Internetuppkoppling
 3. Alternativ A: Smartphone med Google Hangouts.
  Alternativ B: Dator med hörlurar, mic och webbkamera.

Gillar

Kommentarer

 • 29 sep 2014 09:05
  lflickan

  Det där låter intressant. Hur tänker du att det ska fungera? Finns det intresse av att vara fler än du som håller i det?

 • 30 sep 2014 07:33

  Hej @lflickan, kan du förtydliga vad du menar med fungera, vad utöver det som står ovan undrar du över? Jag har inte funderat på att vara flera då det mest var tänkt som en idiell aktivitet i mindre skala. Men skriv meddelande till mig hur du vill bidra så kan vi ju prata om det.

Logga in för att skriva en kommentar.