icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
24 August 2014 14:32

Jag ska tala på hälsomässa

Då va det klart! 

Jag kommer att vara med på Hälsa & Skönhet i Malmö den 3-5 oktober. Alla tre dagaran kommer jag vara på scen och prata om stress, prestation och hur man kan ta kontroll över sina känslor. Jag kommer även att stå vid en monter, så ni som vill komma och snacka med mig lite är hjärtligt välkomna!

Vi ses där hoppas jag! 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.