icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
14 september 2014 16:42
6

Har du 1 min att svara på två frågor?

Hej, jag gör en snabb undersökning. Det hade varit supersjysst om du tagit dig tid att svara kortfattat på dessa två frågorna. Tack på förhand!

1. Vad är stress för dig?
2. Hur påverkar det ditt liv?

Gillar

Kommentarer

 • 14 sep 2014 16:58
  1. Att inte hinna det jag förväntas göra. Att därför prioritera bort allt jag vill, tills bara det jag måste göra återstår. 2. Mentalt får det mig att känna mig värdelös och ledsen av att svika folks förväntningar. Livet blir också fattigt då allt kul försvinner till förmån för måsten. Fysiskt orsakar det sömnbrist, andfåddhet, hjärtklappning. Dessutom söker hjärnan energi vilket leder till enormt intag av socker och fett och därav följande viktuppgång med allt vad det innebär.
 • 14 sep 2014 17:46
  aregnisw

  1. Att inte kunna påverka min situation.

  2. Mitt liv påverkar det väldigt mycket eftersom jag har en stressrelaterad sjukdom.

 • 14 sep 2014 21:51
  paloma

  1. När någon utomstående har makt att ändra mina vilkor i livet, och kan avgöra hur mitt liv ska se ut i framtiden.

  2. Jag får extraslag och känner mig orolig i kroppen.

   

 • 15 sep 2014 19:08

  Stort tack för era svar!

 • 17 sep 2014 21:23
  maemal

  1. Stress för mig kan dels vara det klassiska: när tiden inte räcker till för det jag vill/behöver/måste göra. Men jag kan också bli rastlös och stressad av att ha för lite att göra. Jag är extremt dålig på att bara chilla. Men framförallt blir jag stressad när jag inte har kontroll över läget, ofta när det händer oförutsedda saker eller när folk runt omkring mig bestämmer saker som jag inte kan kontrollera. När allt bara är kaos och jag inte kan reda ut vad som skulle behöva göras för att klara ut situationen.

  2. Jag har upplevt extrem stress under många års tid och har haft fysiska symtom som enligt läkarna bara beror på stress (huvudvärk, hjärklappning, yrsel, minnesluckor). När jag blir för stressad stänger både hjärnan och kroppen av. Jag klarar inte av enkla saker som att gå och handla, för jag vet inte hur man använder ett betalkort. Jag tappar saker, glömmer var jag lägger saker, kör vilse med bilen och andra tokigheter vilket ökar på tidsbristen och leder till ännu mer stress...

 • 29 sep 2014 08:06

  Tack än en gång! Ni gav mig extra kött på benen så jag kunde hålla en kort föreläsning om stress på Hälsodagen i Malmö, som oxå gick väldigt bra. :) Så tack!

Logga in för att skriva en kommentar.