icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag tror att var och en av oss har en fantastisk potential, långt bortom vad vi kan föreställa oss. Om bara vi har någon som verkligen tror på oss, som hjälper oss att se den potentialen och som utmanar oss att använda den, så tror jag att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

Då jag nyligen öppnat dörrarna för www.dagsbergnutrition.com så finns det tyvärr begränsat utrymme för coaching/mentorskap. Snabbast svar om när det finns plats får du genom att maila mig på jesper@jesperdagsberg.com.

 

Min expertis


Prestationsutveckling
Stresshantering
Emotionell kontroll
Individuell coaching
Gruppcoaching
HRV Träning


 

Mina mål
★ 30 Jan 2016 - Utmaning ★
Min första match i thaiboxning

 


Hemsida | Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram
2 November 2014 19:35

Du blir som du umgås

Efter att ha slarvat med maten och trillat ner till 71kg så har jag nu fixat till det så jag kommit upp till 74,4kg. Ja, asså mitt problem är att jag tappar i vikt jättelätt så jag vill gå upp i vikt och ha en livsstil så jag även kan hålla den.

Mitt bästa verktyg den senaste tiden har varit att omge mig med personer som mår bra av att mata andra, samtidigt så hjälper jag dem att laga mer hälsosam mat. Så det blir en win-win situation, vilket är ganska så skönt - för att bara komma hem till någon, äta, och sen gå igen - det känns annars ganska så konstigt.

Min nästa kompis ska nog vara en sällskapssjuk träningsnarkoman eller något liknande. ;)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.